woensdag 13 maart 2013

Tas met verzonken rits, deel 2. De Winterversie.

Ik vond het stof zo mooi. Bruin, met een vleug turquoise erdoor. Ik zag het al helemaal voor me. Past precies bij mijn bruine winterjas.
Mooie voeringsstof erbij gekocht en beginnen maar. De eerste tas was zo gemaakt, dus deze moest ook wel lukken.

NOT!!!!!

Nooit meer dit stof!!!! Hij rafelt, hij glijdt en is veel te dik voor mijn machientje. Bijna mijn machine naar de malle moeren.


Maar verder ben ik wel tevreden met het eindresultaat. Nouja, een beetje dan. Want door bovenstaande had het iets netter gekund als mijn machientje het beter deed.







9 opmerkingen:

 1. Oh wat errug!!! Maar hij is wel mooi geworden. Zo leer je iedere keer iets bij. Maar ga lekker van je tas genieten. Groeten Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem erg mooi! Zeker ook de stof! Kan me voorstellen dat je ervan baalde (heb ik ook regelmatig!) maar een ander ziet het niet hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie tas! Goed gedaan - zeker met een rafelstofje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht dat ik al iets geschreven had, wellicht op de 'Zo geknipt! Sew along', maar nogmaals een geslaagde tas! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is wel mooi geworden, ondanks de niet fijn te naaien stof :) Ik maakte deze tas van een oude verhuisdeken, superpatroon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik lees net op mijn blog dat je vraagt waar ik de stof voor het 'setje' gekocht hebt. Dit was bij Deelen in Helmond, misschien in de buurt omdat je uit Brabant komt. Maar misschien ook helemaal niet hoor.

   Verwijderen
  2. hahaha, daar kom ik net vandaan. Ik kom uit Helmond en Deelen is de dichtsbijzijnde stoffenwinkel voor me.

   Verwijderen
  3. Grappig, ik woon in dezelfde plaats :)
   Enne...deze stof komt van de wand met de stoffen voor 1,50 euro. Met goed zoeken haal ik daar regelmatig iets leuks uit!

   Verwijderen