woensdag 6 maart 2013

Het is lente.....

Wat een heerlijke dag vandaag. Ons manneke is nog niet zo handig met speelafspraakjes op school. Hij heeft 1 vriendje die hij vanaf zijn geboorte kent, en daar gaat hij meestal spelen, of dat manneke hier. Maar met andere kinderen van school durft hij nog niet zo goed.
Sindskort heeft hij, onder lichte dwang van mij, een vriendenboekje. "Daar heb ik toch niks aan", was zijn stellige mening. Tja, daar heb je ook wel een punt. Maar ik vind het wel fijn om te weten wie er in zijn klas zit. Hebben we een vriendenboekje gekocht waar geen adressen in beschreven worden. Heb ik er dus ook niet veel aan!
Maar vandaag was zijn vriendje weg, en hebben we het thuis gewoon gezellig gemaakt.
Samen in de tuin werken, genieten van de vogeltjes, buiten lunchen, samen met de kat, al het buitenspeelgoed voor de dag halen en in plaats van je winterjas, gewoon een dik vest aan.
Genieten met een grote G.

4 opmerkingen:

 1. Zalig weertje he! En zo een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook leuk! Die vriendjes komen wel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou jullie hebben je wel vermaakt zo te zien. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien een idee om een jongetje uit zijn klas waar hij graag mee speelt die eens bij je thuis uit te nodigen. Bij zoonlief zit ook een jongetje dat nog niet zo durft en nu gaat zoonlief heel vaak met hem spelen en dan bij dat jongetje. Allebei blij. Maar jullie hebben jullie niet verveelt, leuk hoor. En het was de afgelopen dagen ook echt genieten, ik had zonet ijskoude handen toen ik op school stond te wachten. Brrr...

  groetjes,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen