zondag 3 maart 2013

Een nieuw autootje

En dan ben ik ineens bezitster van een ander autootje. Niet helemaal nieuw natuurlijk. Want dat kan dit vrouwtje niet betalen. Maar eentje uit 2007. Ik zal even een foto plaatsen:

                                                                ( foto van internet )

Mijn lieve, trouwe en kleine LUPO werd oud, en versleten. Hij reed nog prima hoor. Maar ik maak toch teveel kilometers om naar mijn werk te gaan, dat ik het risico niet wilde lopen om een keer helemaal stil te staan en op grote kosten gejaagd te worden.
Dus werd er rondgekeken op autotrack, en nog eens gekeken en reviews gekeken, en nog eens op autotrack en toen was ik eruit. Het zou een F.IAT Panda worden.
Best een ruim wagentje, airco erin, centrale deurvergrendeling enz.

Wij naar de dealer. We hoorden hem aan en hij vroeg natuurlijk teveel. En dan moet je gaan onderhandelen.
EN DAT VIND IK TOCH SPANNEND!!! Want ik ben dus helemaal niet commercieel ingesteld. Ik schaam me om te onderhandelen over geld. Stom eigenlijk, want het is wel mijn portemonnee. Maar met een rode kop ( maar dat zie je niet door de telefoon ) heb ik gekregen wat ik graag wilde hebben. Wat euro's eraf gepraat en extra garantie erbij gekregen.
Nu wordt hij spic en span gemaakt en zaterdag mag ik hem op komen halen.

En mijn lieve, kleine Lupootje? Ik hoop dat zij een lieve nieuwe eigenaar gaat krijgen.

4 opmerkingen:

 1. oef ja auto onderhandelen is echt vreselijk!! en waarschijnlijk heb je nu nog te veel betaald (anders had die man hem natuurlijk niet verkocht). Maar goed als aan het einde van de onderhandelen iedereen blij is is het ook goed. Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe auto!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat het wel meevalt. Als ik alle prijzen heb bekeken op autotrack, zat hij erg gunstig met zijn prijs. Alleen kreeg ik daar geen 6 maanden BOVAG garantie, maar voor die prijs maar 1 maand garantie. Dat vond ik te weinig, dus ik heb nu 3 maanden garantie gekregen en ik heb nog €200,00 eraf weten te praten.
   En hij weet niet hoeveel hij nog aan mijn Lupootje moet sleutelen :-)

   Verwijderen
 2. Wat een leukertje!! Ik wens je er veel rijplezier mee!

  BeantwoordenVerwijderen