woensdag 27 maart 2013

blouse voor mezelf

Hij is af. Maar wat een werk als je nog nooit een blouse heb gemaakt en je niets snapt van de K.NIPmode. Maar met behulp van de naailes is het toch een leuke blouse geworden.Stof: Van der Vorst in Helmond

9 opmerkingen:

 1. Hoera, we hebben het gehaald he? Twee maanden geen nieuwe kleding kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed he. Ik heb afgelopen week wel een bloemenbroek voor mezelf gekocht. Ik merk wel dat je nu veel bewuster kijkt naar wat je koopt. Niet meer lukraak kopen om te kopen, maar eerst kijken wat je eigenlijk nodig hebt. Misschien ga ik nog wel vaker een niet-koop maand inlassen. Goed voor mijn portemonnaie.

   Verwijderen
 2. Die is mooi geworden!
  Een blouse is idd niet in 123 klaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap zeg! Ik doe je dat echt niet na!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap!!! Ik vind 'm heel leuk geworden, leuk stofje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Meiske, bedankt voor je bericht over de marseille zeep.
  Ik neem 80 gram marseille zeepvlokken die bestel ik bij Vitex natura. 1 kilo voor een euro of 7. Het is dan al geraspt. Dus jouw blokje is idd duur en je moet het ook nog raspen.
  Ik maak 5 liter per keer. 2,5 liter witte was, en 2,5 liter bonte was. Ik voeg meteen 40 gram soda aan de pan voor witte was toe. ik denk als jij het morgen toevoegt dat het niet meer oplost. Het wordt één slijmerige massa. Ik giet het daarom meteen in de flessen, scheelt veel geflodder en geschept. Het is net behangplaksel. je kan eventueel naar wens wat etherische olie toevoegen, ik deed dat deze week voor het eerst en koos lavendel. Te koop bij de DA. Het ruikt heerlijk subtiel. Succes. (Voor het schoonmaken van onze houten tafel gebruik ik wasmiddel zonder soda. Stiftstrepen los op als sneeuw voor de zon.) Good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gedaan het staat je goed

  Julia

  BeantwoordenVerwijderen