dinsdag 17 september 2013

Ons weekend

Soms kun je zo genieten van een simpel, maar heerlijk weekend.
Afgelopen zaterdag hadden we een trip voor de boeg. De vakantievrienden die we in Frankrijk hadden ontmoet hadden ons uitgenodigd voor een gezellig etentje. Het was zo'n 1,5 uur rijden ( we moesten naar Lochristi in de buurt van Gent ). Kleine man vond België echt zo mooi. Hahaha, we waren nog maar twee kilometer de grens over.
Het was zo leuk om die vrienden weer te zien. Zij hebben twee meisjes van 5 jaar. Alletwee geadopteerd, weliswaar uit twee heel verschillende werelden. Een meisje uit Kazachstan en het andere meisje uit Ethiopië. Heerlijke meisjes, waar we op vakantie veel plezier van hebben gehad.

Omdat zaterdag best een drukke dag was, besloten we om op zondag het rustig aan te doen. Lekker heel de dag in joggingbroek gezeten, doen waar je zin in hebt. 's Middags een bioscoopje gemaakt ( gordijnen dicht, popcorn in een schaaltje en een mooie film aangezet ).
Eerst met papa nog een appeltaart gebakken en 's avonds een heerlijke zelfgemaakte lasagne gegeten met de groente die we nog over hadden van afgelopen week.


Mams ondertussen aan de haak. Het dekentje begint nu echt groot te worden. Hij wordt zo fleurig.


Gisteren 10 minuten gesprek op school gehad. De juffrouw vond ons manneke zo'n enthousiast kind. Hij wil zoveel vertellen en is heel spontaan. Hij moet wel leren om op zijn beurt te wachten. Soms is hij zo enthousiast dat hij gewoon door blijft praten, ondanks dat de juffrouw gevraagd heeft om even stil te zijn. Heel herkenbaar. En het was een heel lief manneke. Mijn moederhart groeide. Ons manneke zit ook lekker in zijn vel. Wat hou ik toch veel van hem.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het goed gaat op school!! Ook altijd leuk om iets positiefs te horen over je kind van een andere:)

    BeantwoordenVerwijderen