zondag 28 november 2010

Kuche, kuche, hatsjoe

Kuche, Kuche, hatsjoe

Kleine man hoest. En dan bedoel ik niet zo'n klein kuchje, nee, meneertje hoest zijn longen uit zijn lijf. Een zware van Nelle roker is er niets bij. En dat, terwijl wij echte anti-rokers zijn.
Althans, dat ben ik nu. In het verleden heb ik menig sigaretje weggerookt. En ook af en toe een heerlijk sigaartje uit Cuba kon me wel bekoren. Die heb ik overigens ook in Cuba gekocht, na een mooie vakantie daar met vriendin N.

Mijn ultieme afkickmethode is: rook zoveel sigaretten in een paar uurtjes tijd, zodat je er een hele week ziek van bent. Het heeft mij goed geholpen. Ben nu al weer bijna 8 jaar van de stinkstokjes af. Niks geen Alan Carr, niks geen accupunctuur, niks geen kauwgom. Gewoon mijn methode volgen. Kost u niets, succes gegarandeerd.

Weet je ook hoeveel dat scheelt op jaarbasis? Ik weet niet wat nu een pakje sigaretten kost, maar toendertijd rookte ik een pakje per dag. Maal 7 en reken maar uit.
Als dat geen consuminderen is....

Maargoed, met kleine man ga ik morgen toch maar eens langs de huisarts. Het hoesten heeft nu wel lang genoeg geduurd.
wordt vervolgd.

1 opmerking:

 1. Ai, ai.. je hoort er meer over nu hé? Er zijn er best veel aan de hoest en proest...

  Ook hier een ex-roker, nu een jaar of vijf. Héérlijk!
  Weet je wat mijn methode was?
  Zwanger worden!
  Haha! ;o)

  Nee, gekheid. Ik rookte mijn pakje op één sigaret na leeg en legde het pakje in de la. In het aller-, aller-, allerergste geval mocht ik die aller,-, aller-, allerlaatste sigaret pakken.

  Steeds als ik dacht dat ik het nodig had, vroeg ik aan mezelf of er écht niets ergers was om mee te maken. Was er echt niets rampzaligers waarvoor ik die allerlaatste sigaret nodig had?

  Tja.. dan kom je er al heel snel achter dat je over het algemeen rookt omdat je er simpelweg aan verslaafd bent. Niet omdat je het zo nodig "nodig" hebt.

  Werkte bij mij vlekkeloos! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen