maandag 8 november 2010

Ik ben HEMA-fan

Ik ben HEMA-fan

Ik zal het maar bekennen. Ik ben een echte HEMA-fan. Waar ik voorheen mijn kleding in kledingzaken kocht, zijn veel kledingstukken nu van de HEMA. Maar niet alleen ik, ook kleine man wordt in HEMA kleding gestoken. Grote man blijft tot nu toe bespaart. Hij houdt niet van winkelen. HEMA-kleding blijft mooi na het wassen, vaak vrij basic en makkelijk te combineren.
Maar ook voor knutselspullen, lingerie, sokken, kantoorspullen, rozijntjes en noem maar op ga ik naar deze winkel.
Toch weet ik me redelijk te beheersen. Want nog steeds wil ik niet teveel uitgeven en eerst kijken of ik iets nodig heb voordat ik het koop. Dus loop ik de rijen met tassen, portemonnaies, woonaccesoires enz. maar snel voorbij.

Afgelopen weekend waren grote man en ik 7 jaar bij elkaar. Om dat te vieren zijn we lekker gaan uit eten mijn drietjes. Niet chique, maar naar een restaurantje waar kinderen geen probleem zijn. Echt lekker was het niet. De kok had iets teveel zout gebruikt.
Mijn droom is om nog ooit in een echt sterren-restaurant te mogen eten. Zoiets als de Librije of iets vergelijkbaars. Heerlijk lijkt me dat. Smaken proberen die je nog niet kent, ware kunstwerken op je bord krijgen. Jammer dat de rekening daarna komt. Daar zal ik eerst nog heel veel voor moeten consuminderen.
Kleine man had een mooie verftekening gemaakt voor papa en mama.

De eerste granny's zijn af. Ben nog niet helemaal tevreden, maar het begin is gemaakt. iemand nog tips hoe ik de draadjes weg kan werken?

4 opmerkingen:

 1. Ik ben ook gek op de Hema. Gooi tegenwoordig bewust de folders van Hema meteen aan de kant en loop met een grote boog om de HEMA zelf heen. Te veel verleidingen....ach ja...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Draadjes wegwerken, met een stopnaald even er tussen stoppen?

  Ik vind de Hema ook zo'n leuke winkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook een grote fan van de Hema, maar vind het aanbod en de kwaliteit er niet op vooruit gegaan sinds ze overgenomen zijn door die grote investeerder.
  Toch vind ik ze wel leuk, die Granny's. Ik haak de draadjes altijd mee, haak er omheen zeg maar. Tja, hoe leg ik dat nou uit? Je kunt ook eens kijken op de volgende site:http://attic24.typepad.com/weblog/
  Er staan wat tutorials op haar blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook hier een hema-fan. Tegenwoordig kan ik er voor mezelf heel goed slagen, ben gek op die jurkjes die ze veel hebben. Voor dochterlief kan ik er helaas niet meer slagen op het moment, voor zoontjelief daarentegen weer heel erg goed! Het wisselt nogal. Ook voor knutsels, kookspullen, beddegoed, handdoeken, speelgoed en woonspullen ga ik er graag heen. Tja, ook ik moet die winkel gewoon proberen te mijden...

  BeantwoordenVerwijderen