woensdag 8 december 2010

Bewogen weken

Bewogen weken

Er is heel wat gebeurd de afgelopen weken. Om de privacy van grote man te respecteren, zal ik niet veel details schrijven. Maar na een lang ziekbed is zijn vader, mijn schoonvader en de opa van ons klein manneke overleden. Een trieste gebeurtenis  wat nu een plekje moet zien te krijgen.
Kleine man krijgt er wel iets van mee. Regelmatig vraagt hij waar opa nu is. Moeilijk om te bevatten voor een bijna 2 jarige. We zeggen maar dat opa een sterretje is en we hem niet meer kunnen zien.
Misschien dat mensen nog tips hebben?

Sinterklaas stond ook voor de deur. Dat lieten we gewoon doorgaan. We hadden een paar kadootjes gekocht en wilden het klein vieren. Maar ook de oma en de andere oma en opa wilden wat kopen. En zo had kleine man toch een hele mand vol met kadootjes.
Na het zingen en het kloppen op de deur, lieten we de mand met kadootjes in de gang zien.
Het eerste wat kleine man zei was "hoef nie". Hij vond er niets aan aan al die kadootjes. Maar hij heeft toch 2 kadootjes uitgepakt en de rest mocht opa uitpakken.
Hij is flink verwend met een treinrails van de IKEA, de garage van Little People, een theeserviesje, klei en de dierenwinkel van Duplo.
Daarna gourmetten met zijn allen. Was erg gezellig, totdat kleine man alles onderspuugde. Tot drie keer toe. Er heeft hem iets dwarsgezeten, want de dag daarna was hij weer helemaal de oude. Op maandag was ik ziek en nu is grote man ziek. Dat hebben we dan ook weer gehad.


Het consuminderen gaat best goed. De weekboodschappen zitten gemiddeld rond de € 60,-. Alleen vandaag had ik een uitspatting en heb ik lekkere dingetjes gekocht voor het weekend, en was ik € 80,- kwijt ( sushi pakket, twee rompertjes, geurstokjes etc ).

In 2011 trekken we de broekriem weer wat strakker aan.

2 opmerkingen:

  1. Jullie hebben zeker heel wat meegemaakt.
    Hopelijk wordt 2011 een beter jaar.
    Heel veel sterkte met het verlies van je schoonvader.

    GRoeten Herma

    BeantwoordenVerwijderen