donderdag 9 september 2010

zooi

Zooi

Het is een zooitje in huis. We hebben veel te veel spullen voor een klein huisje. Van de week weer speelgoed bijgekregen van de buren voor de kleine man. Erg lief, en ik waardeer het ook echt wel. Bovendien zat er een speelgoedtractor bij ( die hij al 3 heeft, maar deze ziet er echt uit ) en dat was een schot in de roos. Als onze kleine man geen agrarische opleiding gaat doen, weet ik het ook niet meer. Hij is helemaal gek van tractors en tranienien ( =  graafmachine ).
Maargoed, we kregen er dus weer een doos bij, en we hebben al zoveel speelgoed. Allemaal gekregen van lieve mensen die al uit de kleine kinders zijn. En ik kan geen Nee zeggen, dus het stapelt zich op.

Bovendien loop ik achter met mijn poetswerk, dus frustratie alom.


Maar..................kleine man en ik hebben niet stilgezeten vanmorgen. Boven en beneden gestofzuigt, de badkamer is bijna gedaan, de was zit in de machine, bedden afgehaald en weer opgedekt, de vloer gedweild, samen ontbeten en gelunched, manneke al weer op bed gelegd en ik zit nog in mijn pyama even uit te rusten. hehe, voelt goed, een schoon huis. Nu nog uitzoeken wat naar de kringloop kan en komt er weer wat orde in de tent.
Gisteren de weekboodschappen bij de Lidl gedaan. Ik was € 49 euro kwijt voor de hele week. Niet slecht toch?

1 opmerking:

  1. He jak.. wat herkenbaar! En vooral de dingen die je zelf eigenlijk niet in huis wilt halen krijgen ze dan wel van een buur of bekende... Tja.. zo hebben wij ook al een héleboel in huis gekregen. Fijn voor de kleine natuurlijk, maar jammer genoeg niet zo fijn voor de ouders.

    Jouw weekbudget is ook goed hé?! Toch ergens wel lekker om te weten dat je met minder ook de maagjes rond kunt eten, vind je niet? Al is mijn streven nog steeds om het met nóg minder te doen. Want als ik dan hoor dat Huisvlijt het met hetzelfde bedrag doet voor een gezin van zeven...

    BeantwoordenVerwijderen