zondag 12 september 2010

De belastingdienst....is soms best leuk.

De belastingdienst....is soms best leuk.

Voor het eerst van mijn leven, kreeg ik eens geld terug van de belastingdienst. En niet zo'n klein bietje, maar best heul veul. Althans, in mijn ogen is het veul. Ik ben natuurlijk minder gaan werken, we maken meer kosten, dus dat zal wel de reden zijn.
Maar nu komt het......dat geld brand!!! in mijn zakken. Ik voel me rijk, heb dollartekens in  mijn ogen, zie allemaal mooie dingen!!! ( Zoveul is het nou eigenlijk ook niet, maar als je niet veel hebt, is elke euro er eentje ).
En toch kan ik me aardig inhouden. Heb nog niets gekocht, terwijl de verleiding groot is. Gisteren bijvoorbeeld; we gingen naar de magazijnverkoop van Goossens-meubelen voor een tv-kast. Als koopjesjunkies liepen we massaal achter elkaar in de rij om net dat ene meubelstuk voor veul minder geld te kunnen bemachtigen. En ik overdrijf niet. In de rij staan ze buiten te wachten om naar binnen te mogen.
Ze hadden geen tv-meubel die bij ons pastte, maar wel een hele mooie salontafel. Afgeprijsd van ongeveer  900 euro naar 300 euro. Een koopje. Je moest hem wel meteen meenemen. Dat ging niet met kleine man ook achterin, bovendien was de tafel veel te groot voor onze stationwagen. Bezorgkosten waren 100 euro!!!! Ja daaaggg, echt niet. We hebben hem dus laten staan ( goed he ).

Ik leer het nog wel, dat consuminderen.

1 opmerking:

  1. Leuk dat jullie onverwacht geld terug kregen, kun je je zo lekker rijk bij voelen :-)

    BeantwoordenVerwijderen