zondag 15 augustus 2010

Gezellig weekend

Een gezellig weekend.

Afgelopen zaterdag werden we uitgenodigd door een vriendin van me om lekker bij haar te komen eten. Maar daarvoor moet ik eerst even terug naar het begin.
Toen ik bevallen was van ons klein menneke, vroeg het consternatieburo of ik zin had in een cursus "als je pas bevallen bent". Ik dacht nog, waarom bellen ze mij? Kwam ik zo onzeker over tijdens de kraamtijd? Ja, ik kwam heel onzeker over, omdat de borstvoeding maar niet wilde lukken, maar daarover een andere keer. Ik werk tenslotte al jaren met kinderen, dus enige ervaring met opvoeden heb ik wel. Maargoed, ik besloot toch maar naar de eerste bijeenkomst te gaan. Zoveel mensen kende ik nog niet in mijn woonplaats, dus was dit misschien een mooie gelegenheid om wat kontakten te leggen.
Daar ontmoette ik dus die vriendin. We bleken heel dicht bij elkaar te wonen ( de hoek om ), en al snel volgde een eerste koffieleut afspraak. Het klikte zo goed, dat er snel meerdere koffie en thee middagen volgden.
Onze zoontjes kunnen het ook erg goed met elkaar vinden.

Aangezien die vriendin niet uit Nederland komt, wel met een Nederlander is getrouwd, zou ze ons eens bekend maken met hun eetcultuur. Het was heerlijk. Grote vent en ik hebben heerlijk gegeten, klein manneke en vriendje smulden van een Olvaritpotje ( die van mij lust echt geen rijst. Het blijft toch een Hollands manneke ), en de nodige wijn werd achterover geslagen.
Dit gaan we vaker doen. Lekker bij elkaar eten. Is net zo gezellig, en goedkoper dan naar een restaurant gaan.

Meiske

1 opmerking:

  1. Inderdaad veel goedkoper dan een restaurant, en minstens zo gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen