zaterdag 5 oktober 2013

Dierendag, en twee varkens in huis!!!

Kleine man had gisteren een studiedag ( alweer ) dus dat gaf ons de kans om lekker met zijn tweetjes erop uit te trekken. Want de dieren moesten natuurlijk wel verwend worden. Eigenlijk had hij er geen zin in, maar op zo'n mooie herfstdag wilde ik toch wel erg graag naar buiten.

Ons mooie park.

rugzak vol met oud brood en fruit

springen in de plassen

palenbos

eendjes en zwanen voeren met het dochtertje van mijn vriendin

fruit eten en de schillen naar de geitjes

geitjes voeren

kastanjes zoeken

oude pomp

kado kopen voor de kat en zelf inpakken

onze huisspin

Vandaag leek het wel of ik twee varkens in huis had!!! Vriendje kwam logeren en was vanaf 14.30 bij ons te gast. Man o man, wat maakte die twee een herrie. Alles moest gepaard gaan met een heleboel lawaai. Auto's tegen muren aan racen, zelfs pannenkoeken eten ging niet zonder slag of stoot. Ik en mijn vriend hebben flink moeten mopperen, want het viel anders niet om te buigen naar iets positief. Ook ons manneke weet dan zijn rem niet te vinden, terwijl hij met andere kinderen zo lekker kan spelen. Nu liggen ze lekker te slapen, en is de rust wedergekeerd.

Fijn weekend,

4 opmerkingen:

 1. Dat ze maar lekker lang mogen slapen, morgenochtend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Om 6.00 waren ze wakker. Kleine man naar ons bed gestuurd en ik bij vriendje op de kamer geslapen!!!

   Verwijderen
 2. Leuke foto's van een heerlijke wandeling zo te zien. En dat vriendje... ja, soms kan de combinatie van twee kindjes toch net niet ideaal zijn. Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die twee versterken elkaar wel ja. En aan de ene kant goed dat hij een sparringpartner heeft, omdat hij enigst kind is. Maar het is wel opmerkelijk dat hij met het ene vriendje gewoon gezellig speelt en met hem alleen maar herrie maakt.

   Verwijderen