zondag 30 januari 2011

Hieperdepiep.....

Hoera.
vandaag mag ik maar liefst 38 kaarsjes uit gaan blazen. 38!!!! En dat, terwijl ik me toch echt maar 25 voel. Bij wijze van dan. Want soms voelt mijn lijf wel 50. Maargoed, het zijn er toch 38.
Kleine man wekte me vanmorgen al met "mama, poep gedaan", ( bleek niet zo te zijn, maar als ik dat zeg komt mama wel haar bed uit om 6.30 ), en grote man had ook een verassing voor mij. Een tegoedbon voor een behandeling bij de schoonheidspecialiste. Maar, zei hij erbij "je hebt het eigenlijk niet nodig ". Kijk, daar word ik nou blij van. Kleine man had een mooie verftekening gemaakt.
Vandaag vieren we het verder niet met familie en vrienden, want grote man is volgende week jarig. Daarom vieren we het binnenkort samen. Maar ik denk dat we vanmiddag gezellig met zijn drietjes op stap gaan en lekker wat gaan eten.

Ook heb ik me gisteren verwend met het kinderboek van 2011 "Fiet wil rennen". Ik koop zo af en toe mooie kinderboeken, die kleine man niet alleen mag lezen, maar samen met mama. Gelukkig heeft hij mijn lees-gen geërfd, want die van papa hebben we nog niet gevonden.

3 opmerkingen:

 1. hihihi leuk zo'n lees gen. Heerst hier ook.......

  Gefeliciteerd dat het een goed jaar mag worden voor jou en ieder die je lief is.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd!! Hopenlijk hebben jullie er saampjes een gezellige dag van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat met je verjaardag, geniet ervan , liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen