zondag 9 januari 2011

Een relaxte zondag

Klein menneke is weer gezellig. Gelukkig maar. Want gistermiddag was echt alles NEE. Pfoe, vermoeiend hoor, alhoewel je weet dat het er bij hoort. Gek eigenlijk, dat je verwacht dat je kind een kopie is van jezelf. Ik ben zelf niet vaak chagerijnig ( behalve toen ik hormonen spoot om zwanger te worden. Toen was ik echt een heks. Een uur na het inspuiten van Pregnyl begon het dan op te komen. Dan broeide er iets van binnen en moest grote man of boven maar even gaan computeren of even uit mijn buurt blijven. Gelukkig is dat nu over en ben ik soms 1 keer per maand een klein heksje). Maargoed, klein menneke lijkt volgens mij helemaal niet  op ons. Ik denk wel eens dat het potje is verwisseld :-)
Klein menneke is vaak heel uitbundig, maakt een hoop lawaai, kletst de oren van de kop, en maakt makkelijk kontakt met anderen. Grote man en ik zijn wat gereserveerder. Grote man nog meer dan ik. Ik maak redelijk kontakt met anderen als ik voel dat het klikt. Gelukkig maar, want ik ben al verschillende keren naar een nieuwe stad verhuist waar ik nieuwe mensen moest leren kennen.
Gelukkig is klein menneke geen kopietje van ons, maar een eigen mensje met een eigen identiteit.

Grote man is de laatste gaatjes aan het boren in de plank, klein menneke slaapt, althans, hij ligt in bed. Ik ga zometeen de Flow-kalender in elkaar zetten en als iedereen klaar is met zijn/haar klusjes gaan we zwemmen met zijn drietjes. Is het toch nog een relaxed weekend.

Een paar uurtjes later:
We hebben zo'n fijne middag gehad. Klein menneke heeft alleen maar genoten in het zwembad. Een grote lach op zijn gezicht als hij lekker aan het spetteren was. Ondertussen liedjes aan het zingen van Dirk Scheele. Onze favoriete artiest.
Daarna lekkere frietjes gehaald en nu moe maar voldaan achter de computer.
Grote man en ik voelen ons dan heel rijk.

1 opmerking: