zaterdag 5 maart 2011

Alaaf

Hier in Brabant gaan we dit weekend helemaal los. Het is weer carnaval. Vier dagen van veel drinken, kroeg in en uit en naar de optocht kijken.

Behalve in dit huis. We zijn helemaal geen carnavalsvierders. Okee, in het verleden heb ik me ook verkleed als, tja als wat eigenlijk. En ging ik ook carnaval vieren. Het was leuk toen ik muziek maakte met een Braziliaanse samba-band. Met heel de meute in de kroegen muziek maken en zo van de ene kroeg naar de andere lopen.
Voor mij is carnaval nu een paar dagen lekker thuis en genieten van het eerste zonnetje.

Gisteren op het kinderdagverblijf gingen we wel carnaval vieren. Klein menneke in een autocoureur pakje en ik in een of ander psychedelisch jurkje. Klein menneke heeft net zo min een carnavalsgen. Hij ging liever puzzelen en verhaaltjes lezen. En moeders stond er met een kop koffie bij en keek ernaar.

2 opmerkingen:

  1. Wat een stoer pak heeft je zoon aan!
    Vroeger ging ik ook graag carnavallen, maar toen gingen we ook nog uit in de weekenden. Beiden behoren nu wel tot het verleden moet ik zeggen. Geen behoefte meer aan nu er kinderen zijn. Misschien dat we morgen naar de optocht gaan. Hier is oudste geen liefhebber van heel het gebeuren, jongste vind het wel leuk. Waarschijnlijk splitsen we ons op als jongste wil verder feesten.
    Fijn weekend, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihihihi sommige dingen moeten inderdaad in je genen zitten

    BeantwoordenVerwijderen