dinsdag 22 december 2015

Freek Vonk Live

Al heel lang hing er aan het keukenbord een envelop met F.V.L erop. Wat zou dat toch zijn? Het lijkt wel geheimtaal. Kleine man vroeg er wel eens om, maar ik deed net of mijn neus bloedde.
Maar vorige week hebben we toch maar verteld wat die mysterieuze envelop was. Die letters staan voor Freek Vonk Live in de Heineken Music Hall. Dat gezichtje toen we hem vertelde dat we Freek in het echt gingen zien. Dat gezichtje was goud waard. Maar we moesten nog een week wachten, en dat was best lang.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Eindelijk ging hij naar zijn grote held. Maar wat duurt wachten lang zeg als het nog geen 19.00 uur is.
Gelukkig werd het wachten beloond met een geweldige show. Wat kan hij enthousiast vertellen over de natuur. En als je dan ook nog een dikke knuffel tijdens de show krijgt van ons manneke waarin hij je bedankt dat we speciaal hier naar toe zijn gegaan, is dat een topavond.
Maar hij wil toch maar geen bioloog worden. Want bloedzuigers op je lijf vind hij maar niks. En eigenlijk is hij ook best bang van slangen :-)

3 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit van Freek Vonk gehoord.Groetjes Tony

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een bekende bioloog die erg populair is bij kinderen. Hij kan heel enthousiast vertellen over zijn avonturen in de natuur. Hij is wetenschapper bij Naturalis.

   Verwijderen
 2. Ooohh! Wist niet eens dat ie ook 'live' ging. Zou leuk voor oudste zijn!

  BeantwoordenVerwijderen