woensdag 19 augustus 2015

Vakantie in eigen land

Afgelopen weekend zijn we terug gekomen van onze kampeervakantie. Niet in een of ander tropisch oord. Nee, we bleven redelijk dicht bij huis. Aangezien de weersverwachtingen steeds beter werden, durfden we het aan om te kamperen in eigen land. Dat doen we wel vaker hoor. En elke keer hebben we geluk met het weer.
Toch trekt het buitenland me ook wel hoor. In het verleden al mooie reizen gemaakt naar Cuba, Thailand, Egypte, Samos en ook wat dichterbij naar Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en Duitsland.
Maar ons manneke gaf aan dat hij niet zo'n zin had in twee dagen in de auto zitten. En ook grote man wilde eigenlijk niet ver rijden.
Dus we vertrokken naar de Veluwe. En daar is het ook mooi. Anders dan een gezellig Frans stadje, maar zeker niet minder.
Nadat we de tent op hadden gezet kon het genieten beginnen.
We hebben genoten van ons manneke die vrijuit over de camping kon bewegen, bosrijke gebieden, oude locomotieven en een mooie dierentuin. Want wat we normaal aan benzinegeld besteden, hebben we nu aan entreegeld uitgegeven van diverse uitjes.
Paps en mams lazen een aantal boeken uit, ons manneke speelden in het Oerrr bos wat bij de camping hoorde. Kwam op de camping mijn buurmeisje tegen waar ik heel mijn jeugd naast heb gewoond. Gingen dagjes op pad, zwommen veel in het zwembad.

Kasteel Doorwerth

een dagje op pad met een echte oude stoomlocomotief

Burgers zoo

de zandverstuiving bij Planken Wambuis

prachtig fietsen in de omgeving

1 opmerking:

  1. Leuk hoor, lekker eigen land. En het was goed weer, op die paar vreselijke buien en stormen na :-)

    BeantwoordenVerwijderen