vrijdag 11 juli 2014

Koken met wat je hebt

Onze diepvries moet nodig ontdooit worden. De bovenste lade gaat niet meer goed open, en er liggen dingen in, omdat dat ooit in de reclame was, die er al een hele poos inliggen. Tijd om daar verandering in te brengen.
Dus aten we nog nooit zoveel ijsjes, maakte mama en papa de vreemdste combinaties en smulde zoon dat het Vurrukkuluk was.

We aten:
*glutenvrije penne van de L.idl, met een saus van erwten uit de diepvries, zalm uit de diepvries, ui, paprika en soja kookroom ( vriend mag geen melkproducten). Dit vond kleine man een echt lekker recept.

*rijst met een saus van boontjes uit de diepvries, tomaten, ui en tonijn.

*allerlei kliekjes.

* Heel veel soep.

En nu is diepvries bijna leeg. Klaar om ontdooit te worden en daarna te vullen met biologisch vlees.


3 opmerkingen:

  1. Ik doe het ook zo af en toe een weekje: koken en eten wat er al in huis is. En sta er van te kijken hoeveel we daarmee kunnen maken! Dat geeft altijd een heel goed gevoel.
    En een ondooide diepvries....dat zou ik ook weer eens moeten doen!
    Groetjes en fijne vrijdag!
    Janina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier schreeuwt de vriezer ook om een ontdooi beurtje... ik geloof dat ik je voorbeeld maar eens ga volgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In mijn diepvries zit ook veel ijs. Die moet ook nodig ontdooid worden. De bodem komt gelukkig in zicht!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen