donderdag 12 april 2012

Uitstapje en laat de lente maar komen

Vandaag maakte kleine man en ik een uitstapje. Samen met een collega en haar zoontje gingen we vliegtuigen spotten op Eindhoven Airport.
Volgens kleine man maar saai, maar hij zit geloof ik in de saai-periode. Gelukkig zag ik hem toch genieten en weet ik dat hij het niet echt meent. en heel toevallig stapte er net een collega van ons uit het vliegtuig die een paar dagen Italië had gedaan. Moeders heeft ook genoten. Ik kan daar uren naar kijken, vliegtuigen die opstijgen en landen. En dan kriebelt het ook wel een beetje. Ik zou graag weer met het vliegtuig weg gaan. Lekker een stedentrip, of een zonvakantie. Misschien moeten grote man en ik dat maar eens gaan plannen. Een goedkoop ticket via R.YAN air, en dan een Europese stad aan doen.
Ik vind het een kunst om leuke uitstapjes die weinig kosten te ondernemen. Dit in tegenstelling tot een vriendin van me die veel geld uitgeeft aan uitstapjes. Dierentuin goed bevallen? Dan maar meteen een jaarabonnement nemen. Ik vind dat grote uitstapjes ( dierentuin/ pretpark etc ) iets speciaals moet blijven. En als je vaak gaat, dan wordt het zo vanzelfsprekend.


Kleine man heeft de lente al in zijn bol. Trots kwam hij op zijn T.EVAtjes aan. Nu ben ik een hele grote T.EVA fan, maar sokken erin???

1 opmerking:

  1. Sokken in teva's is inderdaad heel fout. Net zoals in Birkenstocks. Mijn man doet dat laatste...

    BeantwoordenVerwijderen