maandag 9 april 2012

Pasen


Met Pasen versierde we paashaaskoekjes. Alleen jammer dat kleine man ze niet echt lekker vond, zodat moeders ze perse op moest eten. Ook de paaseieren waren niet erg in trek. Voorlopig hebben we genoeg chocola in huis.

Een nieuw projekt is in de maak. Een jurkje geïnspireerd op een King Louie jurkje. Ik wilde vanavond het patroon uitraderen, zodat ik morgen tijdens de naailes meteen kan beginnen. Maar we kregen bezoek, dus het uitraderen zal ook in de les moeten gebeuren.

En grote man is in de ban van de Tablet. Leuk ding, maar man o man, wat is dat verslavend. Zelfs kleine man weet al zijn schuifvingertje te gebruiken voor Angry Birds!!! daar gaan we even een limiet aan stellen. Niets zo vervelend als kleine kinderen die alleen maar vermaakt kunnen worden met TV, Computer of Tablet.
Waar moet dat heen met de jeugd!!!!

3 opmerkingen:

 1. Volgens mij hebben jullie je prima vermaakt! En inderdaad, je staat er versteld van hoe die kleintjes zich al redden op de Tablet...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind King Louie jurkjes schitterend, alleen ver boven mijn budget. Ik ben benieuwd naar die van jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier ook een verslaafde grote Man... ik begin het irritant te vinden nu.
  Mijn kleine meisje had pas zo'n magneetbordje waarop je dingen kan tekenen en weer kan wissen. Met drie stempeltjes. Had ze in eerste instantie niet gezien, dus ik wees er op. Vervolgens TIKT ze met haar ene vinger het stempeltje aan en met haar andere vinger gaat ze over het bord... Oeps... nieuwe generatie, dat is wel duidelijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen