dinsdag 7 juni 2011

auwwwwwww

Ik ben weer eens ouderwets door mijn rug gegaan. Was al weer een hele tijd geleden. Grote verschil is nu dat ik een peuterpubertje rond heb lopen, die donders goed weet dat mama hem nu niet ergens onder vandaag kan plukken. Dus roept hij vanonder de tafel dat hij me niet hoort ( maar weer wel als ik vraag of hij een koekje lust).
Toch maar naar de huisarts gegaan, die constateerde dat er een zenuw klem zit in mijn rug. met de nodige pijnstillers en een ontstekingsremmer is het nu wel te doen.

Kwam er ook nog eens bij dat we een uitje hadden gepland naar het spoorwegmuseum. Dit weekend kwam daar Thomas de Trein.
Klein menneke is daar een grote fan van. En ach, ik vind het ook wel grappig om de grote Thomas te zien. Het was inderdaad een hele happening. Gigantisch veel kinderen, gigantisch veel merchandising en tegen veel te veel geld je kind laten schminken ( dat hebben we dus niet gedaan. Ik betaal echt geen € 5,00 om je kind te laten schminken ).

Ik heb mezelf ook verwend met een nieuw speledingetje. Een nieuwe lens voor mijn spiegelreflexcamera. Maar wat zijn die krengen duur!!! Het vakantiegeld is er weer doorheen gejaagd. Ik ben er wel heel blij mee, maar zoveel geld uitgeven is toch niet makkelijk voor me. Ik moet zeggen, hij maakt mooie foto's. Erg scherp, ik kan gigantisch veel inzoomen ( 18-200 ).
Binnenkort wat fotookes plaatsen.

1 opmerking: