woensdag 16 mei 2012

Soepjurk, Birkenstocks en een Breezertje

Mijn jurk vordert langzaam, maar gestaag. Lang leve de lockmachine, want wat ziet het er vanbinnen professioneel uit. Maarre, een beetje een soepjurk is het wel. Dat is het nadeel van een K.nippie patroon. Het is nooit op maat gemaakt. Daarom ben ik hem nu aan het vermaken, met dank aan de naailes.


Afgelopen maandag speelde kleine man met de waterbaan, gekregen van Sinterklaas.


mama trok voor het eerst haar B.irckenstocks aan en samen met papa genoten we van het weer en een B.reezertje. Laat de zomer maar komen ( maar voorlopig is hij nog ver weg!!!! )


zaterdag 12 mei 2012

Moederdag

"Mama, mama, ik heb een pot voor je gemaakt, voor de planten. En hij staat daar verstopt." Tja, probeer als 3 jarige maar eens een geheim te bewaren voor je moeder.


zondag 6 mei 2012

Jurkje in de maak




Vorige week aan een jurkje voor mezelf begonnen. Het patroon komt uit een oude K.nippie. Er komen nog mouwtjes aan, een een strook aan de onderkant. Beetje een ouderwets stofje ( volgens vriendlief ), maar straks met bruine benen en een leuk slippertje helemaal te gek, hoop ik. Het voorpand heeft een overslagje.


Ik heb mezelf ook verwend met S.habbies. Ze waren in de uitverkoop, anders had ik het niet gedaan. Ze zitten redelijk heerlijk. Ze lopen iets te slofferig. Zal wel wennen zijn.